Den 11. December 2020 :-)

Den 11. December 2020 🙂

I nat fik jeg en klar besked om at der var noget jeg skulle tjekke op på, pudsigt at være i gang med at regne numerologisk, mens man sover, lidt som to spor der kører. Og ja dagen i går forsvandt, der nåede jeg slet ikke at skrive, men her kommer lige lidt om dens energier.

Den 10. December

10 var en hurtig energi, altid tempo på og i det optimale fokus på glæde og flow, det der løfter, men også lidt af en rutsjebaneenergi, kunne være svær at styre og gøre rundtosset.I forhold til December OG Skyttens tegn så havde vi to meget åbne, grænseløse energier, fuld af muligheder, men absolut uden grænsefornemmelse og bremser. Det øgede sensitivitet og sårbarhed for mange og gav behov for ekstra beskyttelse. Overordnet var der fokus på at give slip.

Den 11. December 2020 🙂

11 er et stærkt engletal som øger vores kontakt til vores engle, de rykker tættere på og ønsker helt klart at øge samarbejdet med os, hjælpe til og være en del, går foran og åbne og bane vejen for os og andre. Så brug det godt og giv dem lov.

I forhold til December og Skyttens tegn så har vi så to stærke marsenergier der kræver at vi skal være stærke i os selv, gå ind og finde vores indre lys, indre kraft, for det er ikke her vi kan regne med støtte i det ydre, men ja gerne fra vores engle, så længe vi også tager arbejdstøjet på og selv gør vores del af arbejdet, for det ønsker denne energi, hvad enten det er ydre arbejde og oprydning eller indre arbejde og oprydning. Det er også en energi hvor nogle får lyst til at gå ind i deres hule, gå i hi, være alene for at lade op. Men sørg for at få brugt energien, da det altså er en bjergbestiger energi der trives med udfordringer, og hober du energien op, så kan den godt øge vores temperament. Så på med vanten, sæt i gang. Kan du mærke det?

Til sidst så vil jeg høre om I her i dag vil være med til at sende en bøn til solens engel om at give os noget mere sollys og luftens engel til at sprede skyerne, det oplever jeg at vi trænger til. Det er bare at kalde på englene og gøre det ❤

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.