Den 7. Januar 2021

Den 7. Januar 2021 🙂
Så nåede vi til den 7 og for mig føles det som om at 2020 nu slipper, ofte oplever jeg at der er en overlapning og de sidste krampetrækninger skal ud, men her til morgen var jeg fuld af frisk og helt ny energi, så dejligt 🙂

7 er en åben, intuitiv og følsom energi, fokus er på det positive, på trivsel, udvikling og vækst og så er energien søgende af natur, mere mening, mere kontakt til den spirituelle verden, mere dybde og erkendelse.
I forhold til Januar måned så er der fokus på forandring og fornyelse, at gå nye veje, gøre noget andet end vi plejer, lave om på noget. Energien er kreativ og utraditionel, følger sit eget, men det er vigtigt aktivt at gå efter det positive, konstruktive forandringer, da energien følger fokus og vi ønsker jo at det er positive forandringer der er i spil.

I forhold til Stenbukkens tegn så har vi en arbejdsenergi, det kan være i det ydre og/eller indre, alt efter hvor der er noget at tage fat på, så det nytter ikke at løbe udenom, enten så går vi indad og gør det der skal til, får handlet eller også får vi ryddet det sidste julepynt af vejen, gjort rent eller andre opgaver der venter. Det er en energi der kræver noget af dig så du kan lige så godt gå igang.God arbejdslyst 🙂

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.