Den 8. Januar 2021:-)

Den 8. Januar 2021 🙂

Her til morgen så jeg tallet 77 på min telefon, det er et af mine favorit engletal, ofte ser jeg også når min telefon er 77% opladet. 77 er virkelig en stærk spirituel energi der handler om at kommunikere det ud som der bliver kanaliseret oppefra til gavn og glæde for andre for at skabe mere trivsel, positivitet, udvikling og vækst.
I øjeblikket er vi i Stenbukkens tegn og det er altid det tegn som bærer os fra det gamle år ind i det nye, da tegnet starter i det gamle år og afsluttes i det nye. Ofte så kan der være dybe og stærke følelser der skal gennemleves i denne energi, det kan være alt fra sorg, frustration, vrede, smerte alt sammen med det formål at rydde op i det gamle for at gøre os klar til det nye og øge vores rummelighed.
Den 8. Januar
8 er en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, grænser og bremser, så derfor kræver den en god styring, netop at gå efter det bedste, for ellers kan den let betyde at vi farer lidt vild og kommer til at sprede vores energi i alt for mange retninger. Så tag styring og gå efter dine ultimative drømme, gå efter det bedste og lad alt andet passere. 8 er ekstra åben og kan dermed også være ekstra sensitiv, så bed gerne dine engle om ekstra beskyttelse hvis du kan mærke at det er nødvendigt og gør det gerne under alle omstændigheder.
I forhold til Januar så er energien aktiv, der kan være travlhed og en del bolde i luften der skal ske noget og ja energien kan lide det sådan, men det kan være nødvendigt at geare ned ind imellem, får slappet lidt af, da energien ellers kan kamme over og skabe forvirring, uro eller kaos. De er stor fokus på kommunikation via ord, at komme ud med det vi har på hjerte, det kan være direkte tale, på skrift eller hvad du ellers kan bruge ord til.I forhold til Stenbukkens tegn så har vi en stærk og powerfuld mars og solenergi, meget handlekraftig og en energi der går efter det bedste og mest optimale i alt hvad der fokuseres på, kun det bedste er godt nok, ingen kompromisser og halve løsninger tak. Energien er ligeud af posen, kalder en spade for en spade og holder fast i egne meninger, også selv om omgivelserne er af en anden mening. Og hellere arbejde alene end at skulle gå på kompromis i samarbejdet med andre.

Overordnet så er der noget omsorgsenergi, fokus på at give og hjælpe, gøre en forskel og så er sanserne virkelig aktive og stærke i denne energi, det samme gælder heallingsenergien.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.