Den 10. januar 2021 :-)

Den 10/1 – 2021 🙂

Ja det er den 3. Februar jeg starter min nye gruppe og der er ca 200 tilmeldte så det er helt fantastisk, det skal jeg nok skrive meget mere om, rigtig god søndag.

10 er en rigtig sol energi, fokus er på flow og glæde, på det der løfter os, på succes, vitalitet og lederskab. Men det er også en energi med meget tempo, så det er vigtigt hele tiden at gå efter den opadgående spiral, gå efter det der løfter og undgå stress, det som kører energien i bund. Du kan ikke stoppe tempoet, men du kan styre retningen, så gør det.
I forhold til januar måned så har vi en åben, følsom og intuitiv energi med fokus på trivsel, udvikling og vækst. Det er en energi der har brug for at prioritere det positive og undgå det negative, så minimer det så vidt muligt. Da energien er stærk spirituel og søgende af natur så er det godt at sætte det spirituelle i centrum, lytte til og bruge din intuition og se dig selv som en del af en større helhed.

I forhold til Stenbukken så holder energien os i nuet, flytter sig et skridt ad gangen det er vigtigt at vi er til stede i det vi er i, i stedet for at lave i fremtiden, for det er nuet der skaber det der kommer. Energien elsker at nørde, fokusere på detaljer, perfektionere tingene, og så har den også fokus på kroppens basale behov, så her er det vigtigt at prioritere sund levende mad, frisk, luft, bevægelse.Overordnet så en dag der alligevel har en del fart over feltet selvom energien også er langsom i forhold til Stenbukken, så gå efter glæden, vær til stede.
Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.