Den 12. Januar 2021 :-)

Den 12. Januar 2021 🙂

12 er en energi der holder os i nuet, fokus er på at være tilstede i det som vi er i, husk at det er nutiden der skaber fremtiden, så sæt fremtiden fri ved at leve lige nu. 12 retter fokus på kroppens basale behov, det du spiser, at du får bevæget dig, får frisk luft og hvile og det betaler sig at lytte til dette, da kroppen nok skal melde ud hvis vi glemmer det. 12 er meget detaljeorienteret og elsker at perfektionere det der er fokus på, kun 100 % er godt nok.

I forhold til Januar måned så har vi en arbejdsenergi, her skal energien i sving, det kan være i det ydre eller i det indre, afhængig af vores fokus, men vi kan lige så godt selv gå i gang for ellers skal energien nok sørge for at vi får noget at arbejde med. Så bedst at starte mens vi selv kan vælge. Her handler det om at stå stærkt i vores egen kraft, vores lys, stå alene, lade batterierne op kan også være en del af det. Går du i hi eller gør du hovedrent?

I forhold til Stenbukken så har vi en aktiv energi som kan give flere, nogle gange en del bolde i luften der skal ske noget, så forvent en dag der kan give travlhed og også en dag hvor du selv skal vælge dine pauser til, geare ned ved behov. Der er desuden stor fokus på kommunikation via ord, det kan være noget du har på hjerte der skal ud, det kan være direkte tale eller på skrift eller bare en dag hvor der skal snakkes igennem.

Overordnet en aktiv arbejdsdag, både fokus på nuet og alligevel travlhed.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.